sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Täyden 10 brunssi: Deli Cafe Maya

Jos sunnuntaina herää brunssitukseen, täytyy sille tehdä jotain. Viinintäyteisen edellisilta ystäväpariskunnan luona teki meistä normaalia aamunälkäisempiä, mutta varausta minnekään ei tietenkään ollut. Sängystä nouseminen venähti kuitenkin sen verran pitkälle, että uskaltauduimme iltapäiväyhden aikoihin kokeilemaan onneamme Punavuoressa sijaitsevaan Deli Cafe Mayaan, josta olin ohimennen lueskellut pelkkää hyvää. Osuimme kätevästi kattausten väliin ja jo vapautumaan ehtinyt pöytä annettiin meille vajaaksi tunniksi. Sen jälkeen pieni puotikahvila olisi täynnä taas. 
19 euroa on epäilyttävän edullinen hinta brunssista Helsingissä. Tarjolla ei kuitenkaan ollut mitään, mikä olisi mietityttänyt ja lautaselle valikoitui todella hyvää munakasrullaa, sienisalaattia, bataatteja ja bulguria. Kaikki ruuat oli maustettu onnistuneesti peittämättä raaka-aineiden omia makuja. Ainoastaan focaccia olisi kaivannut lisää merisuolaa, mutta isetehty mysli oli kotivisujen suitsutuksen arvoista. 
Jälkiruokapuolella mangokakku olisi kaivannut vähän lisää makua ja Sacher oli aika kuivaa. Porkkanakakku oli kuitenkin juuri niin mausteinen kuin kuuluukin ja maku oli musta ihanan jouluisa. Sanoisin, että kokonaisuutena makoisat eivät pettäneet läheskään niin pahasti, mitä yleensä brunsseilla saattaa käydä. Skumppa olisi tässä vaiheessa kyllä ollut kruunu komeudelle, mutta ehkä ensi kerralla. Tai sitä seuraavalla - mut nimittäin tullaan näkemään Mayassa vastaisuudessa aina, kun brunssitus iskee. ;]

0 kommenttia:

Lähetä kommentti