Juhannuksen jälkeen hedelmäkorissa möllötti yksinäinen avokado.
Se rusehti jo uhkaavasti. Pintakin tuntui vähän pehmeältä. Jotain oli tehtävä.
Pitkän viikonlopun grillailut ja runsas lounas painoivat vielä vatsassa sen verran, että illalliseksi riitti mustikkasmoothie ja pari ruisleipää. Sisuuntuneena keksin väsyneelle avokadollekin käyttöä.
Avokado-munavoi ruisleivällä
1 avokado
1 kovaksi keitetty muna
ripaus suolaa
Oululainen Reissumies Tosi Ruis
Poista avokadosta kivi ja koverra se kulhoon.
Kuori muna ja murskaa se haarukalla avokadon kanssa.
Nauti paahdetun ruisleivän päällä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Etelä-Pohjanmaalta Turun kautta larulaistunut kulinaristi kirjoittelee aktiivisesta arjesta elämänsä miehen kanssa.
Pääosaa näyttelevät ruoka, matkat ja ruokamatkat. Sivurooleissa sisustus, atooppisen ihon hoito ja vajaa kolmikymppisen naisen ajatukset maailmasta.
TYKÄTYIMMÄT
ARKISTO
-
►
2017
(18)
- ► joulukuuta (3)
- ► marraskuuta (1)
- ► heinäkuuta (1)
- ► toukokuuta (2)
- ► huhtikuuta (1)
- ► maaliskuuta (4)
- ► helmikuuta (1)
- ► tammikuuta (3)
-
▼
2016
(52)
- ► joulukuuta (3)
- ► marraskuuta (3)
- ► heinäkuuta (3)
- ► toukokuuta (4)
- ► huhtikuuta (7)
- ► maaliskuuta (6)
- ► helmikuuta (4)
- ► tammikuuta (7)
-
►
2015
(67)
- ► joulukuuta (6)
- ► marraskuuta (1)
- ► heinäkuuta (7)
- ► toukokuuta (9)
- ► huhtikuuta (7)
- ► maaliskuuta (12)
- ► helmikuuta (3)
HAE
aamupala
autot
avioliitto
brunssi
cocktailit
Helsinki
ihonhoitovinkit
iltapala
Irlanti
Iso-Britannia
joulu
juhannus
Kaapelitehdas
kahvila
kaupunkiloma
kosmetiikka
koti
kuvina
lauantaibrunssi
Levi
lounas
Malta
matkatärpit
nähtävyydet
parisuhde
Portugali
raakakahvila
raakaruoka
sisustus
smoothie
sunnuntaibrunssi
Tampere
Taste of Helsinki
testissä
Teurastamo
Turku
vaihto
vappu
vappubrunssi
Venäjä
viinivinkki
välipala
0 kommenttia:
Lähetä kommentti