Juhannuksen jälkeen hedelmäkorissa möllötti yksinäinen avokado.
Se rusehti jo uhkaavasti. Pintakin tuntui vähän pehmeältä. Jotain oli tehtävä.
Pitkän viikonlopun grillailut ja runsas lounas painoivat vielä vatsassa sen verran, että illalliseksi riitti mustikkasmoothie ja pari ruisleipää. Sisuuntuneena keksin väsyneelle avokadollekin käyttöä.
Avokado-munavoi ruisleivällä
1 avokado
1 kovaksi keitetty muna
ripaus suolaa
Oululainen Reissumies Tosi Ruis
Poista avokadosta kivi ja koverra se kulhoon.
Kuori muna ja murskaa se haarukalla avokadon kanssa.
Nauti paahdetun ruisleivän päällä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Etelä-Pohjanmaalta Turun kautta larulaistunut kulinaristi kirjoittelee aktiivisesta arjesta elämänsä miehen kanssa.
Pääosaa näyttelevät ruoka, matkat ja ruokamatkat. Sivurooleissa sisustus, atooppisen ihon hoito ja vajaa kolmikymppisen naisen ajatukset maailmasta.
TYKÄTYIMMÄT
ARKISTO
-
►
2017
(18)
- ► joulukuuta (3)
- ► marraskuuta (1)
- ► heinäkuuta (1)
- ► toukokuuta (2)
- ► huhtikuuta (1)
- ► maaliskuuta (4)
- ► helmikuuta (1)
- ► tammikuuta (3)
-
▼
2016
(52)
- ► joulukuuta (3)
- ► marraskuuta (3)
- ► heinäkuuta (3)
- ► toukokuuta (4)
- ► huhtikuuta (7)
- ► maaliskuuta (6)
- ► helmikuuta (4)
- ► tammikuuta (7)
-
►
2015
(67)
- ► joulukuuta (6)
- ► marraskuuta (1)
- ► heinäkuuta (7)
- ► toukokuuta (9)
- ► huhtikuuta (7)
- ► maaliskuuta (12)
- ► helmikuuta (3)
HAE
Helsinki
Irlanti
Iso-Britannia
Kaapelitehdas
Levi
Malta
Portugali
Tampere
Taste of Helsinki
Teurastamo
Turku
Venäjä
aamupala
autot
avioliitto
brunssi
cocktailit
ihonhoitovinkit
iltapala
joulu
juhannus
kahvila
kaupunkiloma
kosmetiikka
koti
kuvina
lauantaibrunssi
lounas
matkatärpit
nähtävyydet
parisuhde
raakakahvila
raakaruoka
sisustus
smoothie
sunnuntaibrunssi
testissä
vaihto
vappu
vappubrunssi
viinivinkki
välipala
0 kommenttia:
Lähetä kommentti