Kesää piristävä Puhtaita makuja -tapahtuma saattoi yhteen Glorian Ruoka & Viini -lehden Suomen paras ravintola -yleisöäänestyksen parhaimmiston. Viikonlopun aikana tarjoiltiin ravintoloiden yhteismenu kahden illallisen, yhden lounaan ja brunssin muodossa. Ja siis mistään mättöbuffastahan ei todellakaan ollut kyse, vaikka aika antaumuksella seisovasta pöydästä tulikin nautittua. Kaikki ruokalajit olivat kokeneet taidokkaan tuunauksen, mutta samalla säilyttäneet oman puhtaan makunsa. Tällä brunssilla mitään ei oltu kaadettu tarjolle suoraan paketista. Hintaa hitaalle sunnuntaiaterialle muodostui 45 euroa. Joku saattaisi pitää sitä suolaisena, mutta itse tulin siihen tulokseen, että fine diningin santsaaminen buffetista on rahallisen panostuksen arvoista. ;]
Hendrick's gin mehujää |
Lopputulos sunnuntaista: kyllä hyvä ruoka vain voikin olla hyvää.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti