tiistai 1. joulukuuta 2015

Joululahjavinkki, joka tekee hyvää

23 yötä jouluun on, laskin aivan itse eilen.

Mua jouluttaa jo niin, että kivistää ja odotus tuntuu paljon kovemmalta täältä vaihdosta käsin. Onneksi sentään pääsen lähtemään 20. päivä Suomeen niin ehdin loihtimaan juhlan tuntua kotiinkin.

Ideat pukinkonttiin mulla on kuitenkin jo valmiina: tänä jouluna kaikki saavat multa Lushia!
Olen aina hieman laahannut perässä mitä tulee trendeihin kosmetiikassa. Se saattaa tosin johtua myös siitä, että atoopikkona olen tottunut pysyttelemään kerran hyväksi toteamissani tuotteissa - allergisten reaktioiden pelossa tulee usein suosittua vain tuttua ja turvallista. Meikkien parissa työskennellyt amerikkalainen ystäväni sai mut kuitenkin täälä ottamaan läheisen Lush-liikkeen tytöiltä parit testerit ja se oli sitten siinä. Rakastuin. Nyt lähes kaikki mun ihonhoitoputellini ovat tunnusomaisissa mustissa purkeissa ja uskokaa tai älkää, tänä talvena pakkanen ei ole saanut säikytettyä mua yltä päältä laikukkaaksi.

Lush siis valmistaa käsintehtyä tuorekosmetiikkaa. Suuri osa tuotteista täyttää myös luonnonkosmetiikan vaatimukset eli ne on valmistettu luonnollisista raaka-aineista luomua suosien eivätkä sisällä synteettisiä säilöntäaineita. Siksi pakkauksista löytyy parasta ennen -päiväykset ja kuten ketjun omillakin sivuilla todetaan: Lush on parhaimmillaan tuoreena - kuten hedelmät ja vihanneksetkin.
Otsikossa lupaamani hyvää tekevä joululahjavinkki on ketjun Oatiflix -kasvonaamio. Se sisältää banaania, kaurahiutaleita sekä jauhettuja manteleita ja saa tuoksunsa vaniljasta. Vaikka tahmea koostumus tekee naamiosta aika työlään levittää, ainakin minun jatkuvaa rasvaamista kaipaavaa ihoani tuorepuuromainen Oatiflix ravitsi ja kosteutti - eikä tuloksia tarvinnut odottaa lukuisia kokeilukertoja, vaan eron pystyi havaitsemaan heti ensimmäisen vaikutusajan jälkeen. Hintalappu 75 gramman purnukalle on 13,50 €.

Pakotin myös eräs lauantai-ilta kuivan ihonsa kanssa taikinoivan J:n kokeilemaan Oatiflixiä. Levitin naamion hänelle parranajon päälle ja käskin istua hiljaa 10 minuuttia. Huolimattomuuttani sain kuitenkin tuotetta myös J:n suuhun ja hänen miehekkään lyhyt palautteensa oli: "maistuu hyvältä."


4 kommenttia:

 1. Nyt sä sitten laitoit tännekin tästä sun Lush innostuksesta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! ;] Mä olen niin myyty tälle ketjulle ja oon sitä mieltä, että ihan kaikkien kannattaisi kokeilla - etenkin näitä tuorenaamioita.

   Poista
 2. Äitikin on valjastettu käyttämään Lush´ia. Ayesha kasvonaamio ja ihana iho ja olo viime lauantain pikkujoulussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taisi muutama vuosikin kadota kasvoilta naamion jälkeen. ;]

   Poista