maanantai 4. heinäkuuta 2016

Happy Friends ja herkkubrunssi nurkan takana

Lauttasaari kehittyy jatkuvasti ja teemme J:n kanssa koko ajan herkullisia löytöjä ihan muutaman askeleen päästä kotoa. Vattuniemi vaikuttaa nopealla vilkaisulla koostuvan vain asunnoista ja veneilykrääsästä, mutta 60-luvulla rakennetut toimistorakennukset ovat täynnä yllätyksiä. Entisissä Luottokunnan tiloissa toimiva raakakahvila Makers (josta kirjoitin helmikuussa) on tästä hyvä esimerkki ja viikonloppuna osuimme brunssille vain 400 metriä oveltamme.

Happy Friends Bistro and Catering tarjoilee lounasta ja viikonloppubrunssia, vuokraa itse ravintolan lisäksi läheisiä saunatiloja ja hoitaa tilaisuuksiin kaikki ruuat - mukaan lukien sushit! Eikä nyt puhuta Aasia-buffeteista tutuista kuivista käppynöistä, vaan tuoreista ja mehukkaista paloista kunnon kokoisilla täytteillä. Saimme sunnuntain brunssilla maistiaisia mm. lohi- ja kurkkumakeista sekä shake, ebi ja grilled shake nigireistä. Näiden lisäksi freesejä olivat kaikki muutkin tarjoilut ja maustamisessa oli onnistuttu. Tonnikalarieskarullien täyte oli samettista ja täyteläistä, rieska reunoista asti pehmeää. Kotitekoiset kevätrullat rouskuivat puraistessa mukavasti eikä niiden täytteestä voi puhuakaan samassa lausessa valmispakasteiden mössön kanssa. Komeuden kruunasi suklaaputous ja chilinen suklaakakku - mainitsinhan, että ravintolassa toimii myös konditoria?

Koska piipahdus brunssille oli extempore matkallamme kauppaan, ei Nikon sattunut mukaan. Yritin kuitenkin tehdä parhaani puhelimen kameralla, mutta jos tuntuu, että iPhonen läpi tunnelma jäi vaisuksi, käy itse paikan päällä testaamassa! Ja mene, vaikka kuvat miellyttäisivätkin - paikka on käynnin arvoinen.
Hinta: 25 € / hlö
Kattaukset lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-13 & 13.30-15.30

Ruoka: 9 (erityissmaininta: itsetehdyt kevätkääryleet)
Miljöö: 8 (Aasia-henkisyys puri ainakin allekirjoittaneeseen)

2 kommenttia:

  1. Kappas vaan, tällainenkin paikka siis löytyy kotisaarelta! Vattuniemessä ei pahemmin tule pyörittyä kuin ruokakaupoissa, mutta hyvä tietää, että uusia paikkoja on avattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä täälä aiemmin ole juuri muuta ollutkaan, kuin ruokakauppoja. Iloista elävöitymistä on kuitenkin havaittavissa! :]

      Poista