maanantai 11. huhtikuuta 2016

Avokadoleipä - parempi, kuin kahvilassa!

Paikallisessa K-supermarketissamme oli jo jonkin aikaa ollut myynnissä pienelektroniikkaerän jämä-vohvelirauta hintaan 29,90 €. Olin kävellyt sen ohi useasti toivoen, että joku ostaisi sen pois, ettei minun tarvitsisi - sen verran huusi nimeäni. Pidin sitä kuitenkin turhakkeena. Kunnes eräällä kauppareissulla huomasin nappaavani paketin koriini ja vieväni raudan kotiin! En kuitenkaan kadu tekostani. Sen sijaan suosittelen kaikkia kaivamaan 90-luvun lopulla kaapin perällä hautautuneet rautansa esiin, sillä nyt tehdään maailman ihanimpia ja yksinkertaisimpia avokadotoasteja. Lupaan, että rakastutte näihin! 
Avokadoleipä vohveliraudalla (2 kpl)

4 viipaletta täysjyväpaahtoleipää
pestoa
1 avokado
1 mozzarella
voita

Levitä ensin pestoa kunkin leipäsiivun yhdelle puolen. Poista avokdosta kivi ja viipaloi hedelmäliha ennen sen kovertamista. Lusikka on paras väline avokadon kaivamiseen kuorestaa. Leikkaa myös mozzarella siivuiksi. Kokoa sitten kahden leipäpalan pestopuolelle mozzarellaa ja avokadoa ja aseta kaksi jäljelle jäänyttä leipäsiivua niiden päälle pestopuoli alaspäin. Sipaise voita toastin kummallekin puolelle ja aseta koko komeus vohvelirautojen väliin muutamaksi minuutiksi. Kielen vievä iltapala on valmis!
Tai miksei näitä toisaalta voisi popsia aamullakin?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti