maanantai 26. lokakuuta 2015

Bus Burger - burgerit bussissa

Keskellä ei mitään, entisen huoltoaseman tiloissa Savontien varressa, vajaan 10 km päässä Lahden keskustasta, piilottelee huikea "American Style Diner" Bus Burger. Nimensä mukaisesti osa ravintolasta koostuu keltaisen koulubussin sisään rakennetuista ruokailutiloista. 

Lahtelaiset (tulevat) appivanhempani olivat hehkuttaneet mulle paikkaa jo aikoja sitten, mutten ollut laittanut sitä to test -listalleni. Jos totta puhutaan, olen oppinut nauttimaan burgereista vasta ihan hiljattain. En siis todennäköisesti olisi osannut arvostaa Bus Burgerin annoksia ennen kuin nyt, joten oli hyvä, etteivät J:n vanhemmat olleet vieneet meitä sinne aikaisemmin. Hampurilaiset nimittäin olivat sielä aivan uskomattomia! 

Yleensä en pahemmin piittaa purilaisten pullaisista kansista, mutta Bus Burgerin sämpylät olivat toista maata. Lisäksi niiden väliin oli Mäkin nahistuneiden suolakurkkujen ja säilöntäkaasulta maistuvan salaatinlehden sijaan sullottu kunnon satsi tuoreutta jäävuorisalaatin, punasipulin ja tomaatin muodossa. Entäs se pihvi sitten? No, se oli lihaisa, mehukas ja kunnon kokoinen! Mukavasti makeaan taittava BBQ-soosi kruunasi koko komeuden. Erityismaininnan annan vielä oikeasti rapeille bataattiranskalaisille. Ne harvoin ovat niin onnistuneita, kuin eilen keltaisen koulubussin penkillä.
Pulled pork burger
Classic burger bataattiranskalaisilla
Bacon burger vohveliperunoilla
Mun mielestäni ei kannata odottaa ensi kesän road tripiä Lahden nurkille, vaan laittaa heti navigaattoriin päämääräksi Savontie 409 ja painaa kaasua - Bus Burger on sen arvoinen!

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos kommentista blogissani! Kiva kun löysitte postaukseni avulla tuonne samaiseen paikkaan. Olemme käyneet siellä tuon kerran jälkeen uudelleenkin ja taas tekisi mieli, oli se kyllä sen verran huikea paikka. Ei tosiaan uskoisi että Suomessa keskellä ei-mitään on tuollainen paikka. Hienoa että jollain on välähtänyt ja paikka selvästikin vetää porukkaa!

    VastaaPoista
  2. Olipas hienot kuvat, jos harrastaa golfia, niin voi käydä samalla reissulla Takkulassa pelaamassa kesällä kierroksen :).

    VastaaPoista