Lähes 10 vuotta toimineen Fannyn tuhkiin Sinebrychoffin puiston kupeeseen keväällä avattu Southpark tuntuu ratsastavan brunssilla - sitä tarjotaan ensimmäisenä heidän nettisivuilleenkin eksyvälle.
Me kuitenkin päätimme aloittaa testaamalla paikan lounaan.
"Kebab Friday" - taikasanat, joilla sain J:n mukaan eivät ihan lunastaneet lupaustaan. Kastike taisi sentään olla oma mix, mutta liha tuli kyllä suoraan Atrian pussista. Loppujen lopuksi J söi mahansa täyteen lounaan 10 euron hintaan kuuluvasta chilisestä bataattikeitosta, joka tosin olisi mun makuuni kaivannut vähän enemmän potkua. Vaikka lämpimät ruuat osoittautuivat pettymykseksi, salaattipöytä notkui sopivassa suhteessa raikkaita ja tuhteja syksyn makuja. Jos se antoi esimakua sekä lauantaina, että sunnuntaina katettavasta brunssista, teen heti varauksen marraskuulle, kun olen jälleen piipahduksella kotona.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Etelä-Pohjanmaalta Turun kautta larulaistunut kulinaristi kirjoittelee aktiivisesta arjesta elämänsä miehen kanssa.
Pääosaa näyttelevät ruoka, matkat ja ruokamatkat. Sivurooleissa sisustus, atooppisen ihon hoito ja vajaa kolmikymppisen naisen ajatukset maailmasta.
TYKÄTYIMMÄT
ARKISTO
-
►
2017
(18)
- ► joulukuuta (3)
- ► marraskuuta (1)
- ► heinäkuuta (1)
- ► toukokuuta (2)
- ► huhtikuuta (1)
- ► maaliskuuta (4)
- ► helmikuuta (1)
- ► tammikuuta (3)
-
►
2016
(52)
- ► joulukuuta (3)
- ► marraskuuta (3)
- ► heinäkuuta (3)
- ► toukokuuta (4)
- ► huhtikuuta (7)
- ► maaliskuuta (6)
- ► helmikuuta (4)
- ► tammikuuta (7)
-
▼
2015
(67)
- ► joulukuuta (6)
- ► marraskuuta (1)
- ► heinäkuuta (7)
- ► toukokuuta (9)
- ► huhtikuuta (7)
- ► maaliskuuta (12)
- ► helmikuuta (3)
HAE
aamupala
autot
avioliitto
brunssi
cocktailit
Helsinki
ihonhoitovinkit
iltapala
Irlanti
Iso-Britannia
joulu
juhannus
Kaapelitehdas
kahvila
kaupunkiloma
kosmetiikka
koti
kuvina
lauantaibrunssi
Levi
lounas
Malta
matkatärpit
nähtävyydet
parisuhde
Portugali
raakakahvila
raakaruoka
sisustus
smoothie
sunnuntaibrunssi
Tampere
Taste of Helsinki
testissä
Teurastamo
Turku
vaihto
vappu
vappubrunssi
Venäjä
viinivinkki
välipala
0 kommenttia:
Lähetä kommentti