Sain eilen nauttia hyvää tekevästä 6 ruokalajin menusta, kun Turun huiput olivat yhdistäneet voimansa TYKS:in kaavaileman uuden lasten ja nuorten klinikan hyväksi. T3-sairaalan on arvioitu valmistuvan vuonna 2019 ja eilisen illallisen takana ollut poppoo pyrkii tekemään "Ilta lapsille" -tapahtumasta vuosittaisen perinteen siihen asti, kunnes rakennus on valmis.
Tänä vuonna tempauksella saatiin kerättyä 12 750 euroa, joka ohjataan lyhentämättömänä T3-sairaalan hankintoihin. Illan teki mahdolliseksi sponsoroidut raaka-aineet ja viinit sekä palkatta työskennelleet kokit ja tarjoiluhenkilökunta. Ruokailijalle tällainen heittäytyminen tärkeän asian ja mahtavien makujen puolesta tuntuu paljon menun+viinipaketin hintaa (150 e) arvokkaammalta. Toivottavasti "Ilta lapsille" tavoittaa ensi vuonna useamman lasten ja nuorten sekä hyvän ruuan ystävän ja tapahtuma pystyttäisiin toteuttamaan silloin kahdessa kattauksessa. Tänä vuonna markkinointia ei selvästi ollut tehty tarpeeksi tehokkaasti ja paikalle oli löytänyt vain 85 henkeä. Se kuitenkin riitti luomaan Nick's Food Designin upeaan miljööseen hyvä ja lämpimän tunnelman. Asiaan saattoi vaikuttaa myös TS:n ruokatoimittajana tunnetun Heli Niemisen emännöinti mikin varressa ja kuuden Turun parhaimman ravintolan saumaton yhteistyö.
|
Nick's Food Designin Niklas ja TS:n ruokatoimittaja Heli Nieminen |
|
Keittiön tervehdys:
Sipulia, haukea ja hauen mätiä / Herkkunuotta |
|
Lohipastramia, kampasimpukkakreemiä, porkkanavanukasta ja sinappivinaigrettea / Ludu |
|
Maalaispateeta, dukkahia ja siitakesieniä / Mami |
|
Paahdettua kurpitsaa ja yrttiohrattoa / Kaskis |
|
Luomukaritsaa, maa-artisokkaa ja tummaa pippurikastiketta / Smör |
|
Lakritsia, sitruunaa ja vadelmaa / Nick´s Food Desing |
0 kommenttia:
Lähetä kommentti