keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Ravintola Southpark - brunssi ja pancake-ähky

Sunnuntaiaamu valkeni lumisena ja nälkäisenä. Jääkaapissa kökötti vain rahkaa - oli selvästi brunssin paikka. Ulkona vellovaa pyryä uhmaten hyppäsimme autoon ja käänsimme nokan kohti Bulevardia kahden pysähdyksen taktiikalla: plan A) koitamme onneamme Ravintola Southparkin ovella ja jos meidät sieltä käännytetään B) mennään Ekbergille aamupalalle.

Meidän onneksemme Southparkissa oli juuri peruuntunut iso varaus ja yhtäkkiä täydestä kattauksesta löytyikin tilaa jonottaville pikkuseurueille. Meillä oli syksyltä kokemusta paikan "Kebab Friday" -lounaasta, joka tosin ei ollut eineksisyydellään vakuuttanut. Halusin kuitenkin antaa vielä brunssille mahdollisuuden ja näin jälkikäteen olen todella tyytyväinen armollisuudestani.

Jälkkäripöytä heilahti yhdeksi parhaimmista näkemistäni, omaleimainen spydäri oli hauska erikoisuus ja mielestäni aamupalan ja lounaan tasapaino oli buffetkokonaisuudessa juuri oikea. Vain erikseen hinnoiteltu mehu aiheutti hämmennystä: brunssin hintaan kuului kahvi, tee ja vesi, mutta tuoremehupullolle oli lyöty 3,50 euron lappu. Okei, sait sillä koko pullon ja sisältö oli oikesti tuoretta, mutta konsepti vain onnistui yllättämään.

Extrakuohkeat pannukakut olivat brunssin kohokohta - ne olivat u-s-k-o-m-a-t-t-o-m-i-a!
Vain vaahterasiirappi puuttui. Mutta kyllä mä niitä silti pistelin menemään, kuin maailmanlopun edessä.

American hash a.k.a. huikee spydäri!
Hinta: 19,50 € sis. kahvin ja teen,
tuoremehupullo + 3,50 €
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-15

2 kommenttia:

 1. Koska J istuu vastapäätä, niin lautanen on siis sun. Miten noin pieni ihminen voi syödä noin paljon!? (Ja tässä ei ole vielä edes ne pannukakut:)
  Imettelee äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli nämä äidin terveiset mennyt multa ihan ohi! Salaisuus piilee siinä, että tällaisen aamupalan jälkeen ei koko päivänä tarvikaan sitten syödä muuta. :D

   Poista