sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Sandron brunssi – at last!

Koska paras ystäväni Pohjanmaalta oli käymässä Hkissä, oli aika vihdoin varata pöytä Sandron sunnuntaibrunssille Eiraan. Lounaskokemus alkuvuodesta oli ollut pieni pettymys: palvelu kaipasi organisointi, sillä pöytiintarjoillut pääruoka-annoksemme olivat ensin väärät ja sitten haaleat eikä plokkaus asiakkaiden jäljiltä oikein toiminut. Brunssi oli kuitenkin kaiken hehkutuksensa arvoinen.

Salaateissa oli raikas ja tuore maku ja raaka-aineiden vivahteet pääsivät kaikissa oikeuksiinsa. Omia suosikkejani olivat pehmeä punajuurisalaatti, aprikoosicouscous ja tabbouleh sekä talon oma tzatziki. Lämpimien ruokien puolella sahrami-hollandaise lohi oli todella hyvää, mutta viikuna lammas harmittavan sitkeää. Usein jälkiruokapöytä koituu brunssien pettymykseksi, mutta Sandrossa se kyllä kruunasi koko komeuden – etenkin gluteeniton mangokakku.

Sunnuntaibrunssi Sandrossa oli kyllä kaikin puolin miellyttävä kokemus: palvelu pelasi, tarjoilu toimi joustavasti ja ruuat olivat todella laadukkaita ja maukkaita. Mun korianteria vihaavaa miestä ei tosin Sandroon voisi viedä, koska vihreitä lehtiä oli ihan kaikkialla. Tuskin myöskään lauantain vegaanipainotteinen tarjoilu uppoaisi.
Allekirjoittanut aamun ajatuksissa

0 kommenttia:

Lähetä kommentti